Sidste weekend var vores nyeste medlem af teamet, Helle og jeg i Belgien for at få mere viden med hjem til lille Danmark.

Men turen til Belgien gav os meget mere end vi turde håbe på. Den Lille Hundesalon er kommet ind i et fantastisk netværk af hundefrisører og stylister fra hele verden og man må sige, at vi virkelig kan mærke hvordan viden om pelspleje virkelig står stille i vores lille Danmark. Vi var bla. på besøg i hundesalonen Black and White, som virkelig var en øjenåbner for os.
Hos hundesalonen havde de tørremaskiner og spabad, et par ting som lidt er bandlyst i Danmark da der engang har været en historie om en hund der gik bort i en tørremaskine. Så vi har aldrig overvejet af investerer i dem. Men nu når disse bokse er oplevet er jeg imponeret!

Her i videoen ses boksene og en af de hunde der har haft stor glæde af dem. Denne hund var normalt meget bange for at komme til hundefrisør, så nu starter hver behandling for ham i boksen. Da boksen også kan udskille infrarød lys som afstresser, men ikke nok med det, så er det også super sundt for allergi hund, hunde med ledproblemer osv!
Både Helle og jeg var trylle bundet af deres viden om hundene, anatomi, pelsen og pelsplejen.

 

 

 

Over middag forsætter undervisningen med Asien Style grooming af George Gogonashilli. Det er en grooming form der ikke er ønsket i Danmark endnu, men jeg er helt sikker på at det er kommet for at blive og danskerne lige skal have indstillet vores gammeldags tankegang. Prøv lige at se de flotte resultater. 

Også til sidst en lille overraskelse…. Vi fik ikke kun nye venner og viden med hjem til Danmark.
Vi fik også vores nye salonen hund med hjem. Jeg blev nemlig ejer af denne smukke hvide stor puddel ved navn Audi. 

Drømmen om den smukke, godmodige og loyale hunderace har fyldt længe, så nu skulle det altså være.