Luna Ditte Jensen 

Indehaver, Hundefrisør og Hundeinstruktør 
Luna er uddannet hundefrisør på 5. år. og mange ekstra uddannelser og seminarer i rygsækken. Luna startede sin egen salon på Lundbjerggård i 2017 som har udviklet sig hastigt. 
Luna har taget ekstra uddannelse og seminarer i Opdrætter uddannelsen, hundeholder uddannelsen, røgt og pleje 1 og 2, Adfærd og Håndtering, Hundeinstruktør, Puddel Terrierklip, Boomer bamseklip, Grooming af Australian Shepherd, grooming af Spansk vandhund, trimning af Jack Russel Terrier, Shih tzu i hvalpe- og bamseklip, trimning af Schnauzer, trimning af Golden Retriever, Trimning af West Highland White Terrier, Hudlidelser, Chinese Crested, Asien Fusion Style på Yorkshire Terrier.  

Louise Dahl 

Louise har efterhånden været nogle år i fagene med en saks i hånden. Louise er tidligere frisør og valgte i 2018 at udfordre klippe kunstskaben og blive hundefrisør. Louise er super dygtig til sit fag og bruger meget tid på at aflevere hundens frisure som ejers ønske. Louise har hele livet haft med hunde at gøre og det kan vores kunde hunde selvfølgelig mærke, de føler sig hurtigt i trykke hænder hos Louise. 
Louise har taget sin grund uddannelse hos Den Lille Hundesalon men har også overbyggende seminarer i trimning af Schnauzer, trim af Golden Retriever, Hudlidelser, Asien Fusion style på Yorkshire Terrier, Chinese Crested, trim af West Highland White Terrier og show grooming af Australian Shepherd.