Jeg har super mange hunde i salonen, der først kommer til hundefrisør når de er 5, 6,….. 10 mdr. Og det er også helt okay, men så skal man også have gjort en god træningsmæssig indsats hjemme fra, eller også kan det tage mig et helt år og skabe et godt bånd til din hund. 
Mange tænker at vores små nye hvalpe skal have flere uger med ro til at falde til i det nye hjem, men en lille huske regel… Hvalpene skal helst have lært alt det du gerne vil have den skal kunne resten af dens liv……. hold nu fast! Indenfor deres først 6 mdr!
Selvfølgelig skal alting ske gradvist og roligt og derfor tilbyder vi i salonen Hvalpetjek og på Lundbjerggård tilbyder vi hvalpehold med masser af miljø træning, hverdags lydighed og socialisering. 

Hos Den Lille Hundesalon tilbyder vi Hvalptjek. På et hvalpetjek er ejer med til det hele. Hundehvalpen skal opleve vand i badekaret, føntørre, klippe maskiner, sakselyde, blive børstet af en fremmed, klippet poter og klippet negle. Også alligevel uden at skulle igennem et fuldt groom, men vi leger bare… Så er hvalpen bedre forberedt til næste besøg. 

Det vil virkelig være en god ide at ofre den lille time på den nye hundehvalp hvis den skal til hunde frisør i fremtiden. 

En masse potedask fra jeres hundeven 🙂 
Vi ses i Den Lille Hundesalon