(Vi har åbent)

Hold- og Kursus Oversigt

Her kan du se mere om alle de hold, kurser og foredrag vi tilbyder på Lundbjerggård - Center For Hundetræning Tilmeld her
KURSUS All breeds Anatomy v. Gerard O´shea

 

Gerard O’Shea er med sine 35 års erfaring som udstiller, opdrætter og FCI dommer, en af de mest anerkendte foredragsholder inden for hundeverden. Hans omfattende viden om hundes fysik, mentalitet og adfærd gør hans Dog handling og Dog management seminar til et must for enhver hundeejer med interesse for hundeudstilling.

Gerard O´shea

Født i Dublin, Irland 1964 – Bosiddende i Stockholm, Sverige
Gerard O’Shea har været FCI dommer siden 1991, men hans professionelle karriere inden for hundeverden startede allerede i teenageår, hvor han handlede mange forskellige hunderacer. Han har opnået både flere BOG og BIS med de hunde han har handlet gennem årene. Gerard er i dag FCI dommer for hunde i gruppe 1, 2, 5 og 8. Han dømmer ved udstillinger i hele verden.
Gerard O’Shea arbejder i dag med hans virksomhed Your Dog Sweden, hvor han holder handlings seminare og foredrag over hele verden. Sammen med hans hustru Ia O’Shea opdrætter han rottweilere under kennel navnet JUST ASK.

Dog Management og Dog Handling – en weekend med det hele!

På dette weekend kursus tilbydes både Dog management OG Dog handling, hvilket giver deltagere de optimale muligheder for at udvikle sig selv og sin hund.

 

Gerard O’Sheas anatomi-workshop bruger mange visuelle hjælpemidler og fysisk demonstration, lærer og hvordan man kan forstå, hvordan og hvorfor hunde ser ud og bevæger sig, som de gør. Gerards unikke evne til at undervise i et så tungt emne med meget information, men stadig vedligeholde for at stimulere, underholde og holde klassens opmærksomhed er imponerende.

Kursen afholdes over 2 dage, lørdag d. 9. november og søndag 10. november 9.00 – 16.00
Den første dag i hovedsagelig teori. Hvorfor står nogle hunde med en god overlinje, men bevæger sig med en dårlig overlinje? Vi lærer, hvorfor nogle hunde står med en stærk og lige front, men når de er i bevægelse, er fronten løs og ustabil. Hvorfor en hund, der ser ud til at være bygget meget godt, kan skuffe i bevægelse.

I stedet for bare at påpege, ”denne hund bevæger sig godt eller bevæger sig ikke godt”, vil Gerard vise og forklare dig hvorfor. At være i stand til at specificere nøjagtigt, hvilken knogle eller andel der skaber “problemet”. Han lærer sine elever, hvordan man analyserer en hund, og hvordan man skriver den ned i en kritikform.

Sidste dag er teori og praktisk: Alle elever opfordres til at have en hund med sig til denne sidste dag af seminaret. Vi starter med teori den første halvdel af dagen og anden halvdel af dagen er praktisk: Vi delt op i grupper på 5-6 personer, hvor vi med et omhyggeligt reguleret system og samarbejde lærer at dømme og analysere hinandens hunde, og så læres vi at sammenfatte det til en skriftlig kritik. Gerard roterer her gennem grupperne og giver støtte, opmuntring og rådgivning. Dette kursus er meget populært blandt potentielle dommere, opdrættere og alle mulige konkurrerende mennesker.

STED: Lundbjerggård, Lundbjergvej 102 7080 Børkop(Hvis vi er rigtig mange lejes konferencesal)

BETALING: Skal ske ved tilmelding på mobilpay 53500233 1500,- Pladsen er først din når der er betalt.

HUNDE: Kan/skal deltage på dag 2.

PRAKTISK: Man medbringer selv madpakke. Der vil være lidt snacks, kaffe og kage til kurset.
Der er sommerhuse og b&b i området.

Der udleveres diplom når kurset er afsluttet så der SKAL lavet en personlig tilmelding til hver person så rigtige navne kommer på diplomet

 


Kurset tilmeldes her på hjemmesiden ved at trykke “Tilmeld her” øverest på denne side og betales med mobilpay til 53500233 (navn på tilmelding og mobilpay skal matche eller skrives bemærkning) eller overførsel på reg. 6854 konto. 0001057367

 

Hvalpehold

Hold for hvalpe i alderen 8 uger til 6 mdr.

På dette hold vil din hvalp blive godt rustet til livet som familiehund. Den vil lære de typiske øvelser som sit, dæk, bliv og indkald. Der udover trænes en masse kontrolleret socialisering, miljøtræning i by og natur og hvalpe parkour.

OBS! Der er ingen fri leg på mine hvalpehold.

Medbring: Mange små gode godbidder (ost, skinke, pølse), hundeposer, snor ( ikke flexline ) og håndklæde til poter.

Der trænes indendøre i vinter halvåret og udendøre så snart lyset er med os
Prisen er for 8 trænings gange.

1-2 uger inden holdstart modtager i en mail med alle praktiske info til holdet.

 

Teenage hold

Hold for hvalpe i alderen 6 mdr. til 1,5år.

På holdet for unghunde arbejder vi godt videre med god og positiv kontakt selvom hunden nu kommer i lømmelalderen gør vi træningen ekstra sjov for hunden så den gode relation og kontakt forsat forstærkes imellem hund og ejer.
Vi arbejder forsat med de basale øvelser fra hvalpetræningen men også sjove tricks, hjerne gymnastik, sjove baner af forskellig art.

Medbring: Mange små gode godbidder (ost, skinke, pølse), hundeposer, snor ( ikke flexline ). Varmt tøj og evt. dækken hvis vi træner ude.

Der trænes indendøre i vinter halvåret og udendøre så snart lyset er med os
Prisen er for 8 trænings gange.

1-2 uger inden holdstart modtager i en mail med alle praktiske info til holdet.

 

Voksen hold - Begynder eller let øvet

Voksenlydighed – god træning for hund og ejer.

På dette hold kan alle være med.Vi har to typer voksen hold, et begynder hold til den utrænede hund eller let øvede til hunden som har været på hold før. 

Alle øvelser vil blive tilpasset til dig og din hund og jeres niveau.
Alder: over 1 år

Medbring: Mange små gode godbidder (ost, skinke, pølse), hundeposer, snor ( ikke flexline )

Der trænes indendøre i vinter halvåret og udendørs så snart lyset er med os.

Prisen er for 8 trænings gange.

I modtager en email med info om holdet 2 uger inden hold start.

Ring træning

Skal du til udstilling vil det være rigtig godt at din hund er godt forberedt på hele oplevelsen og kan præstere når den skal.

Vi træner og indlærer alt hvad i kan møde på udstillingsdagen. Lige fra stacking på bord til forskellige løbeøvelser, free stacking og støj.

Forløbet er på 6 træningsgange for 600,-

Holdet varetages af Luna Ditte Jensen
Luna er i gang med uddannelsen som examineret hundeadfærdsspecielist. Luna har mange års erfaring på udstillinger i ind og udland af flere forskellige hunde racer.

Skal din hund handles af Luna på en udstilling er prisen 200,-

Tricks hold

På Tricks holdet får du hjælp til at indøve en masse sjove tricks øvelser. Det er en super sjov måde at træne med sin hund og få et friskt pust

til daglig dagens lydighedstræning.

Alder fra 1 år. (skal gerne have lavet andet træning før)

Medbring: Mange små gode godbidder (ost, skinke, pølse), hundeposer, snor ( ikke flexline ), gerne legetøj og klikker.

Der trænes indendøre i vinter halvåret hvor vi også er færre på holdet.
I sommer halvåret er vi maks 8 på et hold.

Prisen er for 8 trænings gange.

Rally Lydighed

Rally er en forholdvis ny lydighedssport som har en masse sjove og nemme øvelser. Alle kan deltage

Rally er specielt godt til hunde der syntes almindelig lydighed er blevet en lille smule kedeligt.
Husk at medbring mange små godbidder, snor (ikke flexline), hundeposer, håndklæde til hundens poter.

Færre pladser i vinterhalvåret da hallen er mindre.
Prisen er for 8 træningsgange og inkl. moms

Inden træning vil i modtage en e-mail med alt nødvendig praktisk information lige fra parkering til betaling.