(Vi har åbent)

Hold- og Kursus Oversigt

Her kan du se mere om alle de hold, kurser og foredrag vi tilbyder på Lundbjerggård - Center For Hundetræning
Tilmeld her
KURSUS Dogmanagement og doghandling v. Gerard O´shea

Gerard O’Shea er med sine 35 års erfaring som udstiller, opdrætter og FCI dommer, en af de mest anerkendte foredragsholder inden for hundeverden. Hans omfattende viden om hundes fysik, mentalitet og adfærd gør hans Dog handling og Dog management seminar til et must for enhver hundeejer med interesse for hundeudstilling.

Gerard O´shea

Født i Dublin, Irland 1964 – Bosiddende i Stockholm, Sverige
Gerard O’Shea har været FCI dommer siden 1991, men hans professionelle karriere inden for hundeverden startede allerede i teenageår, hvor han handlede mange forskellige hunderacer. Han har opnået både flere BOG og BIS med de hunde han har handlet gennem årene. Gerard er i dag FCI dommer for hunde i gruppe 1, 2, 5 og 8. Han dømmer ved udstillinger i hele verden.
Gerard O’Shea arbejder i dag med hans virksomhed Your Dog Sweden, hvor han holder handlings seminare og foredrag over hele verden. Sammen med hans hustru Ia O’Shea opdrætter han rottweilere under kennel navnet JUST ASK.

Dog Management og Dog Handling – en weekend med det hele!

På dette weekend kursus tilbydes både Dog management OG Dog handling, hvilket giver deltagere de optimale muligheder for at udvikle sig selv og sin hund.
Dog Handling: Den første dag begynder med en introduktion og nogle klasseværelset teori, hvor Gerard på en underholdende og humoristisk måde forklarer kursusets layout. Den første dag fokuserer primært på de filosofier og teorier, der er nødvendige for moderne hundetræning. Alle teknikker bliver forklaret og demonstreret af Gerard uden hunde. Han påpeger mange af de variationer i kropssignaler, som vi alle giver ud til vores hunde uden endog at anerkende dem, og giver en forklaring på mange forekommende forståelser, der kan opstå i ringen. “The feel good factor” er noget som Gerard forsøger svært at etablere inden for gruppen, før man starter træning. Han bruger lidt tid på at nedbryde det stress, der kan opstå, når man bringer 20 hunde sammen i en ring. Når vi har etableret denne gode følelse, begynder vi at arbejde på vores kommunikationsfærdigheder. Manglen på kommunikationsfærdigheder kombineret med stress og manglende håndtering er nok den væsentligste årsag til, hvorfor så mange hunde og deres handlere har en hård tid i ringen. På anden dagen begynder Gerard og klassen at koncentrere sig om alle de faktorer, der er nødvendige for at gøre dig og din hund mere konkurrencedygtig i ringen. Med Gerards omfattende erfaring som international dommer og professionelle handling forklarer og demonstrerer han effektive metoder, hvormed man kan skabe et godt førsteindtryk samt hvordan man kan bevæge sig med god attitude. Vi læres også teknikker, der er designet til at gøre vores håndtering mere økonomisk, når tiden er kort i ringen. Dagen sluttes af med en sammenfatning af hjemmeøvelser til dig og din hund, så du kan skabe et vindende hold.
Dog Management: Dette 4 timers foredrag giver Gerard dig opskriften på, hvordan du kan styrke forholdet imellem dig og din hund. Med sin fantastiske humoriske fortællerevne gennemgår Gerard den idelogi, som han arbejder ud fra, når han vil skabe et godt samarbejde med sine hunde. Dog Management handler om at udnytte den livsstil, som du allerede har og om at bemærke/udnytte alle tilgængelige øjeblikke, der forekommer flere gange hver dag inden for dit samspil med din hund. Det er disse øjeblikke og den unikke opskrift, der sikrer, at disse øjeblikke udvikler sig til din og dine hunde fordel over en periode. Så gør intet ekstra, bortset fra at ændre din adfærd, og nogle af interaktioner med din hund vil give dig store fordele i det lange løb!

Der tilbydes to hold, begynder og fortsætter:

Begynderhold: Alle kan være med – både helt nybegyndere og hundeejere med unge hunde og hvalpe (min. 6 måneder gammel) samt mere erfarne udstillere, der gerne vil have en topmotiveret hund i udstillingsringen, som ikke har trænet med Gerard før. Dette hold er også for dem som har trænet med Gerard før, som har fået ny hund.

Fortsætterhold: For at deltage på fortsætterholdet skal du og din hund have trænet med Gerald tidligere. Du skal kende til Gerard signaler og træningsmetoder. I løbet af weekenden bliver der arbejdet endnu mere med hundens præsentation i ringen.

Observatør: På begge hold er det muligt at deltage som observatør uden hund.

Praktisk information:
OBS: Tæver i løbetid er ikke tilladt på kurset og der gives ikke refusion af betaling. Du er velkommen til at komme uden hund, med en anden eller sælge din plads videre._-
Kurset afholdes 24. og 25. August 2019
Begynderholdet starter med Dog Management foredrag fra kl 13-15 og derefter Dog Handling fra kl 15-19 begge dage.
Fortsætterholdet starter med Dog Handling fra kl 9-13 og Dog Management fra kl 13-15 begge dage.
Sproget er engelsk – men der vil være hjælp til oversættelse og forståelse!
Vi er 20 deltagere på hvert hold. Der vil være vand, kaffe/the og lidt sødt til kurset. Overnatning er ikke mulig, men der er masser af camping pladser og Bed&Breakfast i området.
Kurset foregår på Lundbjerggård – Center For Hundetræning på Lundbjergvej 102 7080 Børkop tlf. 53500233/53660233
Kaffe/the, frugt og kage er inkluderet i prisen – frokost skal medbringes.
Pris for denne weekend er 1550 kr. med hund og 750 kr. uden hund.
Kurset tilmeldes her på hjemmesiden ved at trykke “Tilmeld her” øverest på denne side og betales med mobilpay til 53500233 (navn på tilmelding og mobilpay skal matche eller skrives bemærkning) eller overførsel på reg. 6854 konto. 0001057367

 

Hvalpehold

Hold for hvalpe i alderen 8 uger til 6 mdr.

På dette hold vil din hvalp blive godt rustet til livet som familiehund. Den vil lære de typiske øvelser som sit, dæk, bliv og indkald. Der udover trænes en masse kontrolleret socialisering, miljøtræning i by og natur og hvalpe parkour.

OBS! Der er ingen fri leg på mine hvalpehold.

Medbring: Mange små gode godbidder (ost, skinke, pølse), hundeposer, snor ( ikke flexline ) og håndklæde til poter.

Der trænes indendøre i vinter halvåret og udendøre så snart lyset er med os
Prisen er for 8 trænings gange.

1-2 uger inden holdstart modtager i en mail med alle praktiske info til holdet.

 

Teenage hold

Hold for hvalpe i alderen 6 mdr. til 1,5år.

På holdet for unghunde arbejder vi godt videre med god og positiv kontakt selvom hunden nu kommer i lømmelalderen gør vi træningen ekstra sjov for hunden så den gode relation og kontakt forsat forstærkes imellem hund og ejer.
Vi arbejder forsat med de basale øvelser fra hvalpetræningen men også sjove tricks, hjerne gymnastik, sjove baner af forskellig art.

Medbring: Mange små gode godbidder (ost, skinke, pølse), hundeposer, snor ( ikke flexline ). Varmt tøj og evt. dækken hvis vi træner ude.

Der trænes indendøre i vinter halvåret og udendøre så snart lyset er med os
Prisen er for 8 trænings gange.

1-2 uger inden holdstart modtager i en mail med alle praktiske info til holdet.

 

Voksen hold - Begynder eller let øvet

Voksenlydighed – god træning for hund og ejer.

På dette hold kan alle være med.Vi har to typer voksen hold, et begynder hold til den utrænede hund eller let øvede til hunden som har været på hold før. 

Alle øvelser vil blive tilpasset til dig og din hund og jeres niveau.
Alder: over 1 år

Medbring: Mange små gode godbidder (ost, skinke, pølse), hundeposer, snor ( ikke flexline )

Der trænes indendøre i vinter halvåret og udendørs så snart lyset er med os.

Prisen er for 8 trænings gange.

I modtager en email med info om holdet 2 uger inden hold start.

Ring træning

Skal du til udstilling vil det være rigtig godt at din hund er godt forberedt på hele oplevelsen og kan præstere når den skal.

Vi træner og indlærer alt hvad i kan møde på udstillingsdagen. Lige fra stacking på bord til forskellige løbeøvelser, free stacking og støj.

Forløbet er på 6 træningsgange for 500,-

Holdet varetages af Luna Ditte Jensen
Luna er i gang med uddannelsen som examineret hundeadfærdsspecielist. Luna har mange års erfaring på udstillinger i ind og udland af flere forskellige hunde racer.

Skal din hund handles af Luna på en udstilling er prisen 200,-

Tricks hold

På Tricks holdet får du hjælp til at indøve en masse sjove tricks øvelser. Det er en super sjov måde at træne med sin hund og få et friskt pust

til daglig dagens lydighedstræning.

Alder fra 1 år. (skal gerne have lavet andet træning før)

Medbring: Mange små gode godbidder (ost, skinke, pølse), hundeposer, snor ( ikke flexline ), gerne legetøj og klikker.

Der trænes indendøre i vinter halvåret hvor vi også er færre på holdet.
I sommer halvåret er vi maks 8 på et hold.

Prisen er for 8 trænings gange.

Rally Lydighed

Rally er en forholdvis ny lydighedssport som har en masse sjove og nemme øvelser. Alle kan deltage

Rally er specielt godt til hunde der syntes almindelig lydighed er blevet en lille smule kedeligt.
Husk at medbring mange små godbidder, snor (ikke flexline), hundeposer, håndklæde til hundens poter.

Færre pladser i vinterhalvåret da hallen er mindre.
Prisen er for 8 træningsgange og inkl. moms

Inden træning vil i modtage en e-mail med alt nødvendig praktisk information lige fra parkering til betaling.