Gerard O’Shea er med sine 35 års erfaring som udstiller, opdrætter og FCI dommer, en af de mest anerkendte foredragsholder inden for hundeverden. Hans omfattende viden om hundes fysik, mentalitet og adfærd gør hans Dog handling og Dog management seminar til et must for enhver hundeejer med interesse for hundeudstilling.


Dog Management:
Dette 4 timers foredrag giver Gerard dig opskriften på, hvordan du kan styrke forholdet imellem dig og din hund. Med sin fantastiske humoriske fortællerevne gennemgår Gerard den idelogi, som han arbejder ud fra, når han vil skabe et godt samarbejde med sine hunde. Dog Management handler om at udnytte den livsstil, som du allerede har og om at bemærke/udnytte alle tilgængelige øjeblikke, der forekommer flere gange hver dag inden for dit samspil med din hund. Det er disse øjeblikke og den unikke opskrift, der sikrer, at disse øjeblikke udvikler sig til din og dine hunde fordel over en periode. Så gør intet ekstra, bortset fra at ændre din adfærd, og nogle af interaktioner med din hund vil give dig store fordele i det lange løb!

 

Dog Handling: Den første dag begynder med en introduktion og nogle klasseværelset teori, hvor Gerard på en underholdende og humoristisk måde forklarer kursusets layout. Den første dag fokuserer primært på de filosofier og teorier, der er nødvendige for moderne hundetræning. Alle teknikker bliver forklaret og demonstreret af Gerard uden hunde. Han påpeger mange af de variationer i kropssignaler, som vi alle giver ud til vores hunde uden endog at anerkende dem, og giver en forklaring på mange forekommende forståelser, der kan opstå i ringen. “The feel good factor” er noget som Gerard forsøger svært at etablere inden for gruppen, før man starter træning. Han bruger lidt tid på at nedbryde det stress, der kan opstå, når man bringer 20 hunde sammen i en ring. Når vi har etableret denne gode følelse, begynder vi at arbejde på vores kommunikationsfærdigheder. Manglen på kommunikationsfærdigheder kombineret med stress og manglende håndtering er nok den væsentligste årsag til, hvorfor så mange hunde og deres handlere har en hård tid i ringen. På anden dagen begynder Gerard og klassen at koncentrere sig om alle de faktorer, der er nødvendige for at gøre dig og din hund mere konkurrencedygtig i ringen. Med Gerards omfattende erfaring som international dommer og professionelle handling forklarer og demonstrerer han effektive metoder, hvormed man kan skabe et godt førsteindtryk samt hvordan man kan bevæge sig med god attitude. Vi læres også teknikker, der er designet til at gøre vores håndtering mere økonomisk, når tiden er kort i ringen. Dagen sluttes af med en sammenfatning af hjemmeøvelser til dig og din hund, så du kan skabe et vindende hold.

23. august 2019 17.00 – 21.00 Dog management foredrag UUNDVÆRLIGT for enhver hundeejer! 
24. og 25. August 2019 13.00 -19.00 Doghandling Beginner og 09.00 til 15.00 Doghandling advanced.