VORES MEDARBEJDEREMød vores dygtige medarbejdere som er sande dyre elskere!

Den Lille Hundesalon drives af Luna, med mange års erfaring, uddannet og certificeret i plejning og hunde træning.
https://denlillehundesalon.dk/wp-content/uploads/2019/08/hero_home_3.png
Vores passion

Jeg åbnede i 2017 Den Lille Hundesalon i Børkop. Jeg åbnede mit hjem for fremmede hunde, for at hjælpe dem og deres familie med pels plejen, på en tryg og rolig måde. Da jeg startede var jeg fast besluttet på at jeg kun gjorde hvad der var bedst for hunden. Det er hundene jeg elsker, hver og en og hos mig skal de have det godt og det skal de have så længe som overhovedet muligt.
Det er hver dag min kæphest at tale på hundenes vegne! Og det har jeg heldigvis haft succes med.

Uddannede medarbejdere
Alle vores ansatte er vel-uddannet
Hundeplejen i højsæde
Vi går allesammen op i, at udføre et godt stykke arbejde
Holder hovedet koldt
Vi holder hovedet koldt, også selvom hunden ikke altid gør det
https://denlillehundesalon.dk/wp-content/uploads/2020/05/hero_image_09.png

Luna Ditte Jensen

Indehaver, Hundefrisør og Hundeinstruktør
Luna er uddannet hundefrisør på 5. år. og mange ekstra uddannelser og seminarer i rygsækken. Luna startede sin egen salon på Lundbjerggård i 2017 som har udviklet sig hastigt.
Luna har taget ekstra uddannelse og seminarer i Opdrætter uddannelsen, hundeholder uddannelsen, røgt og pleje 1 og 2, Adfærd og Håndtering, Hundeinstruktør, Puddel Terrierklip, Boomer bamseklip, Grooming af Australian Shepherd, grooming af Spansk vandhund, trimning af Jack Russel Terrier, Shih tzu i hvalpe- og bamseklip, trimning af Schnauzer, trimning af Golden Retriever, Trimning af West Highland White Terrier, Hudlidelser, Chinese Crested, Asien Fusion Style på Yorkshire Terrier.

Louise Dahl

Louise har efterhånden været nogle år i fagene med en saks i hånden. Louise er tidligere frisør og valgte i 2018 at udfordre klippe kunstskaben og blive hundefrisør. Louise er super dygtig til sit fag og bruger meget tid på at aflevere hundens frisure som ejers ønske. Louise har hele livet haft med hunde at gøre og det kan vores kunde hunde selvfølgelig mærke, de føler sig hurtigt i trykke hænder hos Louise.
Louise har taget sin grund uddannelse hos Den Lille Hundesalon men har også overbyggende seminarer i trimning af Schnauzer, trim af Golden Retriever, Hudlidelser, Asien Fusion style på Yorkshire Terrier, Chinese Crested, trim af West Highland White Terrier og show grooming af Australian Shepherd.

https://denlillehundesalon.dk/wp-content/uploads/2020/05/hero_image_10.png
https://denlillehundesalon.dk/wp-content/uploads/2020/05/hero_image_11.png

Monika Smailhodzic

Monika har taget sin uddannelse som hundefrisør i sit hjemland Kroatien. Efterfølgende har Monika været selvstændig hundefrisør nogle år som har givet hende en masse erfaring og dyb viden indenfor faget.
Monika og hendes familie valgte i start 2020 at flytte til Danmark for at bosætte sig og støtte op om det danske samfund og det danske demokrati.

Mange har allerede mødt Monika og ved at hun taler engelsk.
Monika vil selvfølgelig deltage på alle fremad rettede uddannelser så vi hele tiden kan holde den høje standard i hundesaloen.

https://denlillehundesalon.dk/wp-content/uploads/2019/08/line_dots.png
https://denlillehundesalon.dk/wp-content/uploads/2020/05/dlh_logo_small.png
Information
Vindinggård Center 7A 7100 Vejle
+45 53 500 233
Man - Tors: 8.00 - 18.00 Fre: 09.00 - 16.00 Lør: 10.00 - 14.00
https://denlillehundesalon.dk/wp-content/uploads/2019/08/dots.png
https://denlillehundesalon.dk/wp-content/uploads/2019/08/dots.png
Nyhedsbrev
bt_bb_section_top_section_coverage_image